Сграда Алера получи акт 14

Сграда Алера получи акт 14

Жилищен комплекс Алера е един от най-мащабните действащи проекти на строителна фирма Emblema. Комплексът има четири входа и се издига на осем етажа. Освен подземни и надземни гаражи, той разполага с двор-градина, магазин и два ресторанта. От 11.04.2023 г. насам Алера разполага и с Акт 14 (Акт за приемане на конструкцията). С този документ грубият строеж на комплекса е завършен и предстоят строително-монтажните работи. Екипите на компанията продължават да работят неуморно и отговорно, за да изпълнят в срок строежа на обекта и жилищният комплекс да се изпълни с живот.

 

Алера се намира на ул. Монтевидео, недалеч от метростанция Мизия. Районът в тази част на София се отличава с простор и чист въздух. Мястото е достатъчно отдалечено, за да се откъснете от столичната глъчка, но перфектно позиционирано, така че до центъра ви дели само четвърт час с метро. В близост има също множество детски градини и училища, магазини за хранителни стоки и домашни потреби. Благодарение на нашите партньори от реномирано проектантско студио и техническите изпълнители, които използват единствено най-качествените материали, вие получавате жилищен комплекс с удобствата на столичния град и уютът на вилната зона.

Изгодните цени и професионалното отношение привлякоха множество клиенти, които се довериха на Emblema и избраха Алера за свой нов дом. Благодарим на всички, които повярваха в нашия проект и го направиха възможен. Последните едностайни, двустайни и тристайни апартаменти ви очакват. Ако имате въпроси, чувствайте се свободни да се обърнете към нас и да станете част от растящото ни семейство.

На 08.06.2023 г. между 11.00 и 21.00 часа ще се проведе изложение на жилищни имоти в Sofia Event Center, ParadiseMall. Събитието е „RESIDENTIAL EXPO 2023“. Заповядвайте на щанд B3, за да се запознаете първи с предстоящите ни строителни проекти – АРИКА и АЛЕРА 2. В тях сме събрали най-доброто от онова, което сме постигнали досега, и сме го съчетали с иновативни и атрактивни архитектурни дизайни. Очакваме ви!