Кой продава апартаменти в София директно от строителя?

Кой продава апартаменти в София директно от строител?

Ако сте решили да закупите апартамент в нова сграда директно от строител в София, изберете Емблема. Компанията е надежден и сигурен строителен предприемач с безупречна репутация. За да се уверите в това, не е нужно да отделите много време. Достатъчно е да се запознаете с отзивите в различни платформи, да проучите портфолиото, който предприемачът е изградил през годините.

За фирмата

Емблема е строително-инвестиционна компания, създадена от предприемачи с над 25 години опит в реализацията на жилищни и търговски обекти в България и в чужбина. Част от портфолиото на компанията са Alera, Arika, Adella Residence, Amaya, Amaya 2 Residence и 100 Residence.

Мисията на компанията е осъществяването на успешни инвестиционни проекти, които отговарят на нуждите на съвременния човек от устойчива жизнена среда, съчетаваща стил, удобство, модерни технологии и високо качество на строителството.

В общуването с клиенти и партньори се залага на коректност, прозрачност и взаимно уважение. Така през годините екипът на компанията е изградил висок стил на пазара и в инвестиционната среда и се радва на голямо доверие от страна на партньорите, клиентите и служителите си.

Концепция

Компанията изгражда естетични жилищни пространства, с внимание към детайла. Заедно създаваме твоя дом!

Репутацията на една компания се гради с години, а не с няколко месеца. Добрият строител изгражда големи проекти и спазва изцяло сроковете. Една солидна и реномирана компания:

  • показва портфолио от проекти;
  • никога не нарушава сроковете за изграждане на обектите;
  • предоставя актуална информация в платформите си;
  • предлага безплатни консултации по всякакви въпроси, дори ако все още не сте клиент.

Емблема предлага директни продажби в София, кв. „Овча купел“, Линеен парк “Манастирски ливади – изток”. Актуалните проекти на компанията са:

Жилищен комплекс „АЛЕРА“ – разположен удобно между града и планината и предлага простор, тишина, чист въздух, красива гледка, паркова среда, отлична достъпност и сигурност. 173 апартамента надземен и подземен паркинг, ресторант и два магазина.

Жилищна сграда „АРИКА“ – концепцията е вдъхновена от желанието на съвременните градски хора да живеят в хармония с природата, естествената зелена растителност, близостта до парк и Витоша планина. Тиха и спокойна атмосфера, далеч от индустриални обекти, съчетана с удобствата на съвременната градска инфраструктура. 53 апартамента – двустайни, тристайни и многостайни апартаменти с две подземени нива за паркоместа, гаражи, складове.

Закупуване на апартамент в нова сграда директно от строителя

Закупуването на апартамент в нова сграда директно от строителен предприемач гарантира прозрачна и сигурна сделка. Клиентът се чувства сигурен и ще получи жилище в предвидения срок. Днес по-голямата част от клиентите предпочитат да закупят имот директно от строител, като влизат в контакт с нейни представители и заобикалят посредниците.

Клиентите предпочитат да купуват жилища, без комисионна. Този вариант има предимства:

Спестявате пари. Без комисионни и такси за трети страни. Свързвате се директно с представителите на компанията, осигурена ви е професионална консултация за сделката, която е изключително полезна.

Получавате изчерпателна информация за имота. Дори когато купувате апартамент чрез посредник, всички подробности се получават от строителя. Например, когато посетите официалния им интернет портал.

Само вярна информация за имота. Свържете се с отдела за продажби на компанията-строител и ще ви бъде предоставена актуална и вярна информация. Защото, когато купувате чрез посредник понякога клиентите получават не актуална информация.

Закупуването на нов апартамент е една разумна и сигурна инвестиция в твоето бъдеще. Всяка година изпитваме много промени и един от начините да ги посрещнете е да намерите подходящото място в модерна сграда, заобиколена от много възможности. Бъдете близо до парк, атрактивни места за отдих, метро, за да можете да се отпуснете и да преосмислите себе си. Също така, магазините, общественият транспорт, детски градини, училища, университети и всички необходими неща трябва да са наблизо, за да можете да се съсредоточите върху нещата, които обичате, и да имате повече свободно време.

Трябва да сте наясно, че не всички строителни фирми предлагат такива изгодни условия на своите клиенти. Реномираните компании, които работят от много години, се стремят да задоволят нуждите на клиента.