Amaya Residence

детайли за проекта

AMAYA RESIDENCE е жилищен комплекс с шест жилищни сгради 201 апартамента, 13 мезонета и складове

Amaya Residence е жилищен комплекс от затворен тип в полите на Витоша. Той печели сърцето ви с модерна архитектура, функционални разпределения и отлична локация.

Amaya Residence се състои от шест жилищни сгради, в които са разположени 201 апартамента и 13 мезонета. Това, което прави този жилищен комплекс привлекателен, е смелият щрих, чрез който е цялостно конструиран – в пълен синхрон с нуждите на съвременния човек.

Намира се в един от най-бързо развиващите се квартали в София – Кръстова вада, на броени минути от центъра на столицата, до най-големите и добре поддържани паркове, станция на метро, търговски комплекси и развити бизнес пространства с офиси, същевременно достатъчно далеч от шума и забързаното ежедневие на града и с гледка към Витоша.

Ориентиран към максималния лукс и комфорт на едно семейство, в комплекса са създадени детски клуб, детска площадка, хранителен магазин, кафе-сладкарница, фитнес и голям вътрешен озеленен и оборудван парк с осигурена постоянна поддръжка на зелените площи.