Портфолио

Жилищни сгради

Жилищни сгради

Търговски обекти

Търговски обекти

Виж всички

Търговски обекти

Цялостното портфолио на Emblema включа изградени жилищни и търговски обекти, заведение и модерна фитнес зала, както и реновацията на сграда, построена в историческия виенски стил (Art Nouveau) в Schottenfeldgasse 3 (пресечка на известната търговска улица Mariahilfer Straße) във Виена, Австрия. Обединяващи елементи на всички тези проекти са високото качество на изпълнение и комфортът. Ако търсите апартамент в София с отлична локация, разгледайте виртуалната карта за свободни обекти. Посочете етажа, от който се интересувате. Най-търсени са двустайни и тристайни апартаменти, като двустайните са предпочитани от младите семейства, а тристайните – от семейства с деца.

Първите жилищни сгради са се появили в големите градове на Римската империя. Улиците били тесни, а задръстванията – ежедневие, особено когато някой римски патриций минел с лектиката си и всички трябвало да му сторят път. От тогава до днес усъвършенстването на жилищните сгради не е спирало нито за миг. В кв. Кръстова вада, София, се намира Amaya Residence – просторни апартаменти с отлична гледка, постоянна поддръжка на зелени площи, детски площадки – отличен избор за родители с деца. Amaya Residence 2 е изграден на същата локация и притежава една от най-големите паркови зони в района, подземен паркинг и автомивка. 100 RESIDENCE се намира в близост до парк „Здраве“, в който е изграден детски кът и предлага фитнес на открито.

Офисите също имат римски корени и произхождат от латинската дума за „бюро“. Първата офис сграда обаче се появява през 18 век в Лондон, а първият мол – в началото на 20 век. АDELLA RESIDENCE се състои от разнообразни помещения с различни предназначения – жилищни, офисни и други. Central Mall в Плевен е изграден изцяло от магазини и се отличава със своя разчупен, пъстър дизайн, докато MAXI Trade Center е по-класически, но също така добре осветен.

Сред по-малките проекти е заведението Kanape Food & Club с акцент върху италианската кухня и домашна атмосфера, фитнес клуб с уреди на водещата марка Technogym и нови луксозни жилища Seven Senses в старинна австрийска сграда.