Портфолио

/ Всички

плъзнете за повече проекти

Общото между сградите в „портфолио изградени обекти – всички“ е усещането за лукс и комфорт. Но кои са елементите, които карат една жилищна или търговска сграда да изглеждат толкова неустоимо привлекателни? На първо място, това е комбинацията между високи прозорци и високи тавани. Заедно тя създава чувство за простор, осигурява по-голямо количество естествена светлина и гарантира перфектната панорама. AMAYA RESIDENCE и AMAYA RESIDENCE 2 се отличават не само с модерната си архитектура и богат избор от двустайни и тристайни апартаменти, но и с вътрешен озеленен парк. Всеки от двата комплекса има бърз достъп до центъра на София, като в същото време осигурява уединение от външния свят, достатъчно места за паркиране, фитнес и отдих.

Emblema се гордее и с един друг свой проект за луксозни апартаменти – старинна сграда във виенски стил с отлична локация. Проектът за освежаването ѝ не само запази външния вид, но също така добави два подпокривни етажа, а с тях – седем чисто нови луксозни апартамента. Seven Senses е перфектният пример за онези от вас, които не могат да се разделят със старото, но желаят най-доброто от новото и модерното.

И като заговорихме за ново и модерно, какво е едно портфолио без търговски център? Плевен се гордее с два такива завършени проекта. Първият има разчупена, цветна и забавна визия, с достатъчно пространство и помещения за клиентите – това е Централен мол Плевен. Другият е MAXI Trade Center със своите класически офиси и търговски блок и всичко това – в неутрална палитра. София има Adella и 100 Residence – проекти, съчетаващи в себе си както жилищни апартаменти, така и търговски обекти.

Други любопитни проекти са заведение Kanape Food & Club, събрало в себе си атмосферата на Плевен, и Fitness club SPA&Beauty, който включва зала с фризьорски салон, козметично студио и спа.

+359 885 100 400