Портфолио

/ Жилищни сгради

плъзнете за повече проекти

Проектирането на жилищни сгради не свършва с рисунка върху салфетка. Функционалността и ефективността са в основата на комфортния дом. Как обаче могат да бъдат постигнати? Emblema се занимава не само с директни продажби на апартаменти в София, а и с осъществяването на успешни инвестиционни проекти, които отговарят на нуждите на съвременния човек от устойчива жизнена среда, съчетаваща стил, удобство, модерни технологии и високо качество на строителството.

За да се случи това, проектантът извършва задълбочен анализ на мястото, на което ще се изгради жилищната сграда – спецификата на терена, климатичните особености, заобикалящата среда и т.н. Тези първи наблюдения са важни, за да се подсигури възможно най-голямо количество осветеност, т.е. ориентацията на сградата е от критично значение. Изборът на висококачествени материали с ниски емисии ще подобрят качеството на живот и ще намалят разходите за отопление и поддръжка. Естествените материали имат свойството да намалят въздействието върху околната среда.

Сградите с двустайни и тристайни апартаменти са запазена марка на Emblema с перфектно оформление на общите части и отлична организация на пространствата. Популярни проекти са Amaya Residence и Amaya Residence 2 в кв. Кръстова вада, София. Първият е жилищен комплекс от затворен тип с 201 апартамента, а вторият се състои от шест сгради и 5000 кв.м паркова зона. Спокойствието и уединението са движеща сила на тези два проекта.

Adella Residence е реализирана с директни продажби на жилища в района на София и съчетава в себе си най-доброто от търговските и жилищните сгради, помещавайки както офиси така и апарт-хотел. В сградата са разположени медицински комплекс, аптека и ресторант. Adella е идеалният пример за това как под един покрив могат да бъдат обединени зони с коренно различно предназначение. Средата е динамична, докато дизайнът остава хармоничен и автентичен. Всеки може да се почувства у дома с ново жилище в Adella.

Сравнете завършените и настоящи проекти на Emblema и открийте своя нов дом или работно място. Разгледайте архитектурните планове, за да се запознаете с разположението на помещенията, както и да разберете кои обекти са свободни, вече купени или резервирани.